Zijn de aangekregen producten niet helemaal wat je ervan gedacht had? Jammer, maar dit kan gebeuren! Lees hieronder alvast hoe je je bestelling kan retourneren.

Download hier het retourformulier/herroepingsformulier en vul deze volledig in, deze voeg je vervolgens bij je terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour en we deze zo goed mogelijk kunnen verwerken. Vervolgens dien je de artikelen binnen 14 dagen terug te sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.Retourvoorwaarden

- De producten zijn in oorspronkelijke staat

- Het artikel moet voorzien zijn van originele tags/verpakking

LET OP! Sale items mogen NIET geretourneerd of geruild worden! 

- Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt!                                                                                                       

Ruilen

Heeft het gewenste artikel niet de juiste kleur of grootte of wil je het artikel omruilen voor een ander item? Zolang we jouw gewenste kleur/grootte op voorraad hebben is dit geen probleem! Download hier het retourformulier en vul dit volledig in. Deze voeg je vervolgens bij je terugzending, zodat wij op de hoogte zijn van jouw ruiling.

Vervolgens kun je het product binnen 10 werkdagen terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je een unieke tegoedcode, waarmee je het item of een ander item opnieuw kan bestellen.

Retourardes

Trouwidee

Wolfsdonksesteenweg 153

2230 Herselt

België (geen bezoekadres)

 

© 2016 - 2020 Trouwidee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel